If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Уникален автомобилен парад в София по случай 100 годишнината на Алфа Ромео
п.с. ако има някакъв чак и тръгване за хората от източната част да пишат едно лс да се разберем нещо.
Аз съм в квартал Витоша-ако има някой наблизо да пише да ходим заедно
п.с. ако има някакъв чак и тръгване за хората от източната част да пишат едно лс да се разберем нещо.
Аз съм в квартал Витоша-ако има някой наблизо да пише да ходим заедно
Колегата VFTI е близко до теб, в Студентски е, но ако не се разберете нещо конкретно, ела на Арена кв.Люлин паркинга, там се събираме бая див народ, има и тема, а в неделя сутрин няма движение - тоест бензина не е проблемен мисля
Колегата VFTI е близко до теб, в Студентски е, но ако не се разберете нещо конкретно, ела на Арена кв.Люлин паркинга, там се събираме бая див народ, има и тема, а в неделя сутрин няма движение - тоест бензина не е проблемен мисля
С удоволствие но понеже съм от скоро в София и тази нейна част ми е малко чужда затова си търся някой от по източната част че ми е по позната иначе ще се видим там каквото и да става
---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:50 ----------
забравих да кажа-имам свободни места и ако някой изявява желание и ми е удобен няма проблеми да го взема със себе си
Comment